Annons

Skillnad på drog och drog

Samtidigt som vissa droger är förbjudna och dess användare jagas och straffas brutalt så tvingas skattebetalarna till att köpa andra droger åt politiker och tjänstemän som brukar dessa droger på arbetstid.

En sorts drogbruk motverkas alltså medan en annan sorts drogbruk aktivt uppmuntras. Slå med höger och smek med vänster. Och båda åtgärderna (som är lika idiotiska) tvingas vanliga, produktiva, människor betala för.

Det börjar väl bli dags för oss att göra upp en plan för att få in så många ”ankor” som möjligt i olika kommuner i landet för att visa upp kommunpolitiken som den fars den faktiskt är? Det skulle kunna bli SÅÅÅÅÅ roligt! En anka i en kommun vore iofs roligt nog, men ju fler desto bättre! Om vi slår våra kloka hjärnor ihop så kanske vi kan komma på någon riktigt smart strategi som vi alla kan använda oss av för att ”kapa” en plats i fullmäktige. Vilka är med?

1 kommentar tillSkillnad på drog och drog

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*