Annons

Tull igen

Totalt omöjligt att med nån säkerhet alls göra såna framtidsprojektioner som de här har gjort. Men om det kan lura nån så är det positivt tycker jag. Frihandel är utan tvekan nånting som ALLA vinner på, från den fattigaste fattiglapp till den rikaste rikeman.

Dock gillar jag inte att ordet ”frihandelsavtal” används. Det låter i mina öron som något annat än frihandel. Frihandel borde innebära att helt enkelt avskaffa tullarna helt och hållet och sen låta folk handla med varandra hur som helst. Ska man skriva nåt speciellt avtal så blir det politiker och byråkrater (även känt som samhällets bottenskrap) som sätter diverse villkor och förstör. Men ska vi ha i åtanke att det är ”mellan EU och USA” som de säger, så lär det väl aldrig bli nåt… EU = protektionism.

1 kommentar tillTull igen

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*