Annons

Statlig/kommunal idioti finner inga gränser

Tillägg i efterhand: Läs Perssons kommentar. Tydligen var det inte så illa som det verkade, men ändå…

Malmö stad…

Vilka jävla idioter.

Det är för tråkigt på torget. Så kommuninvånarnas pengar som de tjänat in genom att ge andra människor sånt de vill ha, som sedan med våld konfiskerats av Malmö stad, läggs nu på att betala 4 personer för att vandra runt på ett torg 8 timmar per dag. De ska gå runt och göra ingenting på torget. För att locka dit andra människor… 3 heltidslöner plus en praktikantlön (ingen aning hur mycket det är, och pengarna går säkert via försäkringskassan eller arbetsförmedlingen, men det är ju fortfarande nån stackare som betalat från början) slösas alltså på det här totalt vansinniga projektet. För att inte tala om de pengar det lär ha kostat att dra igång det hela, med byråkrater som ägnat timmar åt planering och möten och det ena med det tredje. Helt otroligt, hade jag bott i Malmö hade jag blivit tokig.

Om du bor i Malmö och råkar se den där ”arbetsledaren” nån dag så föreslår jag att du placerar ett rått ägg någonstans på hans kropp, med tillräcklig kraft för att det ska gå sönder.

3 kommentarer tillStatlig/kommunal idioti finner inga gränser

 • Ååh, vilket gott skratt jag fick! Även om det blev mer och mer absurt med tiden så att det inte kändes äkta.

  Det är annars både roligt och tragiskt att de vill skämta om sig själva, sådär: ”Jag har gått en veckas kurs i socialt bemötande”, oho, tränad i att prata med människor som ser dig gå fram och tillbaka på ett öde torg, vad bra!

 • Persson

  Vad fan är det som händer var min första reaktion. Men tydligen har de inte anställt torggänare på riktigt, utan filmen var visst nåt slags pr-trick för att få fler folk till torget. Förvisso fortfarande slöseri med skattepengar men inte riktigt lika hemskt som jag trodde från början. http://malmo.se/torggangare

  • Du är bättre än mig på research tydligen. =)

   Hur som helst kan man ju ifrågasätta att lägga pengar på att producera en film som får kommunen att framstå som helt idiotisk. =P

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*