Annons

Uppdateringar av shoppen!

Den har mer eller mindre legat i träda det senaste året, fast det är faktiskt ett par goda själar som har handlat under sommaren och hösten. Tack för det!

 

Igår kväll beslutade jag mig för att snygga till den (uppdatera färgtemat till det som gäller här på bloggen sen i höstas) och uppdatera sortimentet rejält. Många grejer har tagits bort och två nya motiv har lagts in, i en massa varianter. Några mobilskal har tillkommit också. Framöver ska jag försöka lägga till åtminstone något nytt motiv varje månad, men vi får väl se hur det går med den saken. Önskemål mottages tacksamt!

Tyvärr känns det säkrast att vara någorlunda försiktig med trademarks och sånt, med tanke på att det är Spreadshirt som får skiten och då blir de säkert lite sura. Jag vill iofs inte få nån skit själv heller, och det är ju ingen anonym operation direkt. Men nu har jag ”snott” Rothbard från mises.org, han fanns som ”Creative Commons” där!
Ni är välkomna att gå till shop.grevadlux.com och kolla in den nya shoppen, och kanske handla en julklapp så här i sista stunden? Jag är osäker på om man hinner få beställningar som görs idag, men det borde väl gå. Grejerna skeppas från Tyskland och det är ju rätt nära. Men beställ på egen risk om ni tänkt ge bort nåt till jul.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*