Annons

Vem skulle bygga vägarna?

Förhoppningsvis någon annan än staten!

Jag har helt kopplat bort ”Förbifart Stockholm”, hela projektet har känts ointressant för mig eftersom det inte berör mig speciellt mycket, men idag snubblade jag (via Tore Kullgren (FC Z-Tore!) på twitter!) över det här FANTASTISKA blogginlägget om hur idiotiskt hela projektet faktiskt är.

Läs och begrunda!

Och fråga er själva: skulle något företag verkligen kunna bygga vägar sämre än svenska vägar byggs idag? Förmodligen inte.
Och på ett sätt berör det ju faktiskt mig och dig och alla andra. Vägbyggarna kommer inte jobba gratis. Och politikerna kommer definitivt inte betala, för då hade projektet lagts ner för länge sen. Nä, det blir du och jag som betalar, precis som vanligt. Låt oss hoppas att vansinnesprojektet stoppas, tydligen ska riksdagen ta beslut om det imorgon.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*