Annons

Kluven ang. Gävle-förskingrerskan

Ni har antagligen hört talas om kvinnan i Gävle som under flera års tid förskingrat pengar från Gävle kommun.

Tydligen drygt 20 miljoner allt som allt! Fantastiskt!

Det är förstås fel att stjäla, men hon har ju stulit från tjuvar, så i mina ögon är hon ändå en ganska hedervärd person. Om hon dessutom lyckats fly landet spårlöst och inte ligger död i nån skog så är jag mäkta imponerad.

Hon har tydligen spelat ganska mycket, iaf enligt vad jag har läst, så förmodligen har det mesta av de där 20 miljonerna gått vidare till andra spelare, men jag hoppas att hon la undan nån miljon till sin ”pension”.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*