Annons

Utsläppsrätter…

http://www.svd.se/naringsliv/branscher/energi-och-ravaror/utslappsratter-driver-upp-villaagares-elpris_7835944.svd

 

Vem säljer utsläppsrätterna? Hur bestäms priset? Vad används pengarna till?

 

Vid första anblick tycker jag det verkar vara en renodlad bluff i jätteformat i klass med att sälja osynliga kläder till alla världens kejsare. Är det nån som har kollat upp hur hela systemet funkar och vad pengarna går till osv? Berätta allt ni vet? Jag skulle vilja gräva lite i det här på egen hand men jag vet helt enkelt inte var jag ska börja… Nåt departement i regeringen? Miljödepartementet, finns det? 2012 blir jag iofs förvånad om det inte finns nåt sånt.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*