Annons

Intressant (lite tragisk) hemsida

http://www.skl.se

Här jobbar propagandamaskineriet för fullt!

Finns mycket ”kul” att lära sig där.

Men det finns också en del saker som är intressanta på riktigt. T.ex. att inte mindre än 17% av alla landstingsanställda jobbar med administration.  Det går lite mer än en adminstratör på 4 st vårdpersonal…

 

För den som (liksom jag) vill snabba på statens kollaps kan man mjölka SKL på pengar genom att beställa ett gratis spel! ”Spelet om Valköping” heter det, och det är helt gratis (fri frakt också). Jag kan inte se någon anledning till att INTE beställa det! Jag beställde två stycken, men uppmuntrar till att beställa så många som möjligt. Vi kan väl göra en kul grej av att se hur många vi kan beställa innan nån säger ”stopp där!”, och lägga upp bilder på våra spel som vi länkar till här på bloggen? Jag ska iaf lägga upp en bild på mina två spel så fort jag får dem.

Ett enkelt och roligt sätt att slösa med statens stulna resurser.

Vem blir först med att bygga ett helt hus av spel? Kan man beställa 100 st på en gång? Frågor som jag hoppas kunna besvara inom kort.

2 kommentarer tillIntressant (lite tragisk) hemsida

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*