Annons

Sidoprojekt

Eller egentligen är det ju den här bloggen som är ett enda stort sidoprojekt.. =)

 

Anywho, nån gång i högstadiet lyckades jag av nån anledning bli vanvettigt intresserad av växter. Inte helt kosher för en kille i den åldern, så det var inget jag skyltade med. Det är det väl iofs inte nu heller egentligen, men det lär bli mer från och med nyss. Har dock aldrig haft mycket till övers för gamla tråkiga tantblommor. Ett tag var jag väldigt inne på kaktusar eftersom de är så lättskötta, men jag tröttnade på dem efter ett tag. Palmer däremot, har jag alltid gillat. Det finns nästan inget dåligt med palmer. De ser coola ut, de är (oftast) stora, de ger härliga associationer till varmare länder osv. Mycket bra. Sååå, long story short: jag har börjat sälja palmfrön! Yes-siree-bob.

Swexotic kallar jag det sidoprojektet, som jag hoppas ska kunna bli huvudprojekt så småningom. Ok, att sälja palmfrön i sverige kan man inte leva på, men det finns ju en hel del möjligheter till breddning med palmfrön i centrum. Vi får se hur det går och hur det kan utvecklas.

En finfin sak med Swexotic, kanske det bästa av allt, är att man kan betala med bitcoins! För bitcoins utveckling krävs att fler accepterar bitcoins som betalningsmedel, och där känns det bra att jag kan dra mitt strå till stacken.

 

Så, om du eller nån du känner är ens måttligt intresserad av växter (har du aldrig testat att se ett frö växa upp, gör det! Palmer kanske inte är det enklaste att börja med, däremot nån av Passiflora-sorterna) så gå in och kolla vad som finns iaf. Ett par av sorterna finns på andra svenska shoppar, men de flesta finns bara hos Swexotic!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*