Annons

Här var det dött!

Som nazisten sa som tömde ugnen.

 

Jag har MYCKET annat på gång i livet just nu så då hamnar bloggeriet i baksätet. Funderar inte lika mycket på ”intressanta” saker heller. Får väl se vad som händer under sommaren och hösten.

 

Kanske droppar förbi för att lämna ifrån mig fler osmakliga skämt då och då.

 

Eller nu när jag tänker på det, jag måste bara uttrycka mitt hat och förakt för skitkärringen, pissmadame Maria Larsson! Den jävla idiotkärringen hörde jag på radio på midsommarafton, när hon pratade glatt om hur hon trodde att hon kanske hade lyckats ”rädda” det svenska snuset, eller åtminstone försökt göra det. Hoppas det misslyckas totalt så att snus blir helt förbjudet, då kommer jag skratta ihjäl mig (snusar inte) och en massa människor börja hata EU och politiker mer än de redan gör. HOPPAS!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*