Annons

Paysons idiotiska självmord

Payson har på några dagar fått en icke försumbar andel av landets e-handlare emot sig.

Om du missat det, läs storyn här: http://www.ehandel.se/forum/betalsystem/6618-payson-ska-helt-ploetsligt-bli-rumsrena-dagens-skaemt-eller.html

De har ändrat, eller kanske snarare ”omtolkat” sin policy när det gäller ”sexhjälpmedel” och därmed bestämt sig för att avbryta sin kortbetalningstjänst för ett antal handlare från den 1 juli (igår alltså). Detta informerades handlarna om den 28 juni, alltså i fredags. De fick med andra ord fredag, lördag och söndag på sig att hitta, avtala med och implementera en annan betalningslösning. Vansinne.

Detta har nu lett till att många många många webbshoppar i Sverige har slutat att använda Payson som betalningsalternativ. Hur mycket Payson förlorar på detta är svårt att uppskatta men det rör sig troligen åtminstone om tusentals kronor per dag. Hur mycket tjänar de på extra business från frikyrkliga, gammelmodiga eller av annan anledning pryda och sexrädda kunder? Förmodligen inte lika mycket.

Helt idiotiskt beslut som kommer att stå Payson dyrt. Det bästa för alla vore om det ledde till konkurs så att spelplanen lämnas öppen för andra alternativ, som kan skötas mer proffsigt.

 

Swexotic erbjuder från och med idag inte längre Payson för betalning.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*