Annons

Polisingripande, en julimorgon i Sverige 2013

http://www.dn.se/sthlm/har-slar-polisen-berusad-man/

Se och lär. Så här jobbar polisen. Lyder du inte deras minsta order så får du så jävla mycket stryk.

Detta är svensk polis 2013. Våldsamma svin helt enkelt.

 

Jag hoppas att hon polisen får så mycket skit för det här. Inte från andra poliser förstås, för såna tycker antingen att det är korrekt beteende (kanske att hon skulle bankat på lite mer) eller är för fega för att säga nåt. Men kanske från vänner, grannar osv.

Och även om jag inte uppmuntrar det skulle jag inte sörja om nåt psykfall tar på sig uppgiften att förpesta hennes liv fullständigt genom att slå sönder hennes bil, krossa fönster, hälla surströmming i brevinkast/postlåda osv.

Hur länge ska ”gemene man” acceptera och t.o.m. heja på när polisen beter sig så här? En vacker dag kommer den som tycker det här är ok att vara den som ligger och får smaka på batongen. Då kanske det blir annat ljud i skällan, men då kan det vara för sent för att göra nånting åt det.

 

Jag blir sällan så upprörd som när jag ser poliser bete sig som svin. Inte för att jag blir chockad, för det är ju snarare helt väntat beteende för en person som inte riskerar några konsekvenser. Men för att så många fortfarande tycker att det är acceptabelt.

1 kommentar tillPolisingripande, en julimorgon i Sverige 2013

  • Merete

    Har själv bevittnat polisens övervåld på nära hand. Sorgligt att personer med behov av våld o maktmissbruk får jobba inom polisen, men är väl där dom platsar?? Föga överraskande…kvinnan ska omeddelbart förlora sitt jobb, hon tillhör hundpatrull, men har ingen kontroll på sin hund!! Dom skainte angripa utan kommando…få bort svinet( kvinnan, inte hunden, bara i okunniga händer) från gatan o myndigheter direkt!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*