Annons

Angeles Bermudez-Svankvist

Vilken jävla stjärna!!

Och vilken BRA ekonomikontroll de har på arbetsförmedlingen!!
Man kan ju kanske få vara lite fräck och tycka att det minsta man kan begära är att någon, efter FÖRSTA GÅNGEN idiotkärringen får en mobilräkning på över 5 000 kr, pratar med henne och förklarar att ”jo, alla snyftartiklar i kvällstidningarna stämmer faktiskt, det ÄR dyrt med mobilsurf utomlands, och det är lite olämpligt att du bränner lika mycket pengar på mobilsurf per månad som många av de arbetslösa du är anställd för att hjälpa har att lägga på samtliga sina månatliga utgifter. Det ser illa ut!”
Nä, först efter 1,5 år är det någon som har reagerat på det där, och inte var det nån på arbetsförmedlingen utan en skvallerjournalist på skittidningen aftonbladet. Hur länge hade det fått fortgå annars?

Frågan väcks i mig: hur har en så lågbegåvad person fått ett sånt höjdarjobb?

DN, SvD

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*