Annons

Operation Syria Freedom

Rubriken är en variant på Operation Iraqi Freedom, amerikanska militärens ”kodnamn” för irakkriget, som inte är nåt krig men ändå är det… Glasklart.

Jag funderade nämligen idag på hur det kommer sig att inte vår frälsare Barack Obama drar igång en ordentlig invasion av syrien och dödar en massa folk för att ”befria” människorna från deras härskare, som ju tydligen börjat gasa ihjäl stora delar av befolkningen. Syrien har inte så värst mycket olja, kan det ha med saken att göra tro? Ren spekulation, men nånting måste det ju vara som avskräcker. Annars verkar de väldigt pigga på att ”rädda” folk…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*