Annons

Podcasttips

Puke and the Gang!

Ni som lyssnar eller tidigare lyssnat på Free Talk Live (om inte, gör det!) kanske känner igen ett par av PatG’s deltagare.

Puke and the Gang är väldigt icke-politiskt, men såna saker dyker upp lite då och då. Men mest är det snuskhumor, prat om saker som irriterar ”programledarna” (vad kallar man såna som gör en podcast?), roliga berättelser ur verkliga livet och en massa annat, och dessutom roliga ”drops” (ljudklipp med humoristisk anknytning till det som de pratar om, om man ska förklara det på tråkigast möjliga sätt. Lyssna så får du höra. Jag gillar dem iaf!).

Jag skulle själv vilja göra något liknande på svenska, och ”sno” vissa av deras fasta punkter, men jag tror det är svårt att göra det ”tight” utan att sitta i samma rum under inspelningen. Är du intresserad och bor nära Gävle från i vinter så säg till. 😉

Ska du ge Puke and the Gang en chans (och det tycker jag du ska), börja t.ex. med avsnitt 77 eller avsnitt 50. =)

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*