Annons

Silk Roads uppgång och fall

Som ni säkert läst idag har Silk Road stängts ner och Dread Pirate Roberts gripits.

En sorglig dag för oss som gillar frihet och i synnerhet fria marknader. Även tråkigt för alla de som nu hänvisas till skumma, ofta farliga, människor för att köpa den drog de föredrar. Om drogen inte råkar vara alkohol eller nikotin förstås.

 

Ni vet förstås lika väl som jag att en ny variant kommer att dyka upp, frågan är bara när. Låt oss hoppas att det blir snart.

 

Förresten, om ni är oroliga för att ert namn ska finnas nånstans hos FBI nu, var inte det. Kanske finns det där, bland de miljontals transaktioner som gjorts, men jag tror inte ens att amerikanska myndigheter orkar gräva fram varenda småköpare ur den högen.

5 kommentarer tillSilk Roads uppgång och fall

 • Andreas

  ”Silk Road replaced broken kneecaps with bad user reviews”.

  Som sagt tråkigt. Fan att det ska vara så svårt att låta folk leva sina liv. Sheep läste jag hade katastrofal säkerhet nånstans på reddit. Några marknader har stängt. Ingen marknad verkar stabilt än som jag fattat det?

 • Rolle

  Är intresserad av att köpa bitcoins, säljer du fortfarande Niklas? Bor i göteborgsområdet

  • Har lämnat över det där till två andra medan jag är ute på resa, men de har mycket annat att pyssla med så de har inte riktigt haft tid till bitcoinsen än.. vi får se om det kommer igång innan jag kommer hem igen.

 • Roi

  Jag har för mig att det fanns en del alternativ redan innan busten. Tyvärr kan jag inte nämna något namn rakt ur skallen.

  • Sheep Marketplace och Black Market Reloaded verkar störst. Kommer så klart göra likadana guider till dem som till silk road. 🙂 (Blir nog 90% copy-paste eftersom de verkar så lika. )

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*