Annons

Zzyzx

Rubrik i brist på bättre idéer. Det är namnet på en plats i USA. Om ni undrade.

 

Nu på lördag kommer jag skära ner mitt facebook-användande med ca 95%. Kommer sluta använda mitt vanliga konto och har bara ett ”reservkonto” för att hantera ett par sidor/grupper som jag driver eller är med i.

 

Det betyder att jag behöver ett ”outlet” för en väldig massa länkar och tankar som jag de senaste 5-6 åren har slängt ut på facebook. Den här bloggen kommer troligen att ta över merparten av det.

Jag tycker att det känns som en bra lösning på alla sätt. Här har varit alldeles för dött.

Men för att jag inte ska tröttna vill jag ha feedback! I brist på ”likes” tar jag gärna ”plus” här istället, och istället för kommentarer tar jag gärna…kommentarer. Ja…

 

Utan facebook kommer jag också ha TIMMAR över varje vecka, som jag skulle kunna göra nåt bra med. Så nu finns en undersökning här i vänsterspalten där du kan önska om du vill ha nåt mer av nånting. Jag hoppas lite i hemlighet på att ni röstar fram en podcast, för jag har länge varit sugen på att göra en sån och behöver bara en liten knuff i rätt riktning. Men vill ni inte så slipper ni! OM det skulle bli en sån finns ingen garanti att det blir någon ”frihets-nörderi-podcast”. Det kan bli bara trams också. Men säkert lite frihets-nörderi, kanske mycket.

 

På återseende.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*