Annons

Älskar sånt här

DN

Av nån anledning får jag en känsla av ro och tillfredsställelse av tanken på hur stort universum är.

Jag har märkt att det är svindlande och ”jobbigt” att tänka på för en del. Men jag kan inte förstå det.

Det är som en liten njutning att påminnas om hur mycket jag inte vet. Det finns så otroligt mycket kvar att upptäcka. Såna här bilder är helt enkelt ett sätt att påminna sig själv om att det är helt frivilligt att vara uttråkad… 🙂

Och förresten, de är ganska bra för en annan sak också. Att förstå hur vansinnigt otroligt mega-super-jätte-orimligt det vore om jorden var den enda planeten där det finns ”intelligent” liv. Det är helt otänkbart… Ungefär i paritet med att gå ut i skogen, plocka upp en sten, kasta den och konstatera att ”det här är den enda stenen på hela jorden som inte ligger stilla i det här ögonblicket. För jag ser ingen annan sten som rör sig!”

Galaxer i mina braxer

 

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*