Annons

Bra, men..

..”Samtliga var barn i förpubertal ålder, berättar Mike Petrilli, befäl vid den kanadensiska federala polisen vid en presskonferens.” <- Kan man inte säga att det är definitionen på att vara ett barn..?

Jaja, en ganska oviktig detalj i sammanhanget förstås. Skönt att de lyckades rädda några barn för en gångs skull och inte bara låsa in snuskpellar som avnjuter bildmaterialet flera år efter att övergreppet skett, som de ju oftast gör. Förresten, undrar om de räddade barnen på så vis att de aldrig hann utsättas för något eller om de bara ”räddade” dem från att utsättas för mer än de redan gjort?

DN är lite otydliga.

 

[EDIT: så här i efterhand funderar jag på om det är så klokt att ha en etikett på bloggen som heter ”barnporr”..? 😀 Jaja, jag låter det vara så.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*