Annons

Smått och gott

100 kr i pension, kan det va’ nåt? Låter väl hyfsat lite va? (Framgår inte om det är 100 kr/mån eller 100 kr totalt, men gissar på 100 kr/mån…)

Tråkigt för de två Lyckselekvinnorna som får nöja sig med det, men det är väl inte första gången nåt liknande händer. Den som litar på stat eller kommun för sin försörjning, oavsett om det är i unga år eller som 65-plussare, får räkna med problem. Det är förstås fortfarande inte schysst gjort! Men gör man bissniss med fulingar hör det till ekvationen att det kan gå åt skogen… Tough luck.

 

 

Galenskap av en helt annan kaliber nu. Tolvåriga tjejer som tror att en sagofigur är verklig och gör konstiga saker för att glädja denna? Det skulle kunna kallas religion, men i det här fallet kallas det mordförsök.

Verkar inte vara världens bästa kompisar direkt. Kan bli tufft för offret att lita på folk i framtiden.. 🙁 Jag hoppas hon blir ok i huvudet framöver trots allt…

Kan iofs hoppas på att förövarna också blir det, men där känns oddsen sämre.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*