Annons

Tänkardag del 2

[EDIT:
Väldigt vad negativ jag var igår, tydligen. Fast det är ju lätt att bli det ibland. 😛 ]

 

 

Exakt på den plats jag sitter och skriver det här, om man går tillbaks kanske 500 år, var inget annat än en grön och fin kulle mitt ute i skogen. Nu är det ett hus i en liten by som ligger här. Om ytterligare 500 år kan man undra hur det ser ut här! Kanske är byn bortglömd och övervuxen av grönska, och människorna borta sen länge. Kanske finns det inte längre en enda levande människa. Men gräset och träden lär väl stå kvar här och kommer säkert repa sig rätt bra efter mänsklighetens besök (våldgästande) här på jorden.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*