Annons

Tänkardag

Mycket möjligt att jag kommer med mer under dagen/kvällen. Men just nu har jag den här att bjuda på:

Inom 100 år kommer människan helt sluta med att döda andra arter. Vi blir vegetarianer eller odlar fram kött.

Helt enkelt för att avståndet mellan ätandet och dödandet växt otroligt mycket de senaste årtiondena. Jag tänker ”så länge nån annan dödar så kan jag äta, för det är gott, men jag tänker inte döda någon själv” och jag kan bara anta att nästan alla tänker likadant. Inom nån generation kommer tanken på att döda ett djur vara helt bisarr. Och när alla tänker ”nån annan får döda, jag tänker bara äta” så förstår ni var vi hamnar…

2 kommentarer tillTänkardag

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*