Annons

Upp till kamp!

Det har kommit till min kännedom att folk flyttar till Sandvikens kommun. Jag har själv nyligen gjort det…

Detta är förstås fullkomligt oacceptabelt. Inflyttarna tar folks jobb! Jag har inget emot upplänningar, inte ens skåningar. Men det blir ändå en kulturkrock. Och framförallt tar de jobben från oss som redan bor här. Jag är själv inte arbetslös. Jag jobbar i Sandviken! Samtidigt som det finns människor i kommunen som har varit arbetslösa i flera år! Makabert!

Jag borde aldrig ha tillåtits att flytta hit. Murar borde ha rests, tullstationer och gränskontroller borde hålla Sandviken ”sandvikskt”. Protektionism borde sträcka sig längre än sveriges gränser. Arbetskraftsinvandring från Polen till Sverige är en sak. Det är bra att LO, S och SD jobbar hårt för att stävja den. Men de missar problemet med arbetskraftsinvandring inom nationsgränsen!

Det är ett stort problem som inte får den uppmärksamhet det förtjänar. Folk kan flytta hur som helst, från Lund till Luleå eller från Haparanda till Hammarstrand. Oreglerad migration! Inga speciella arbetstillstånd krävs heller. Det är ju rena rama anarkin!! Att våra politiker låter detta vansinne fortgå är helt obegripligt. Vi måste tänka på de arbetslösa som går miste om sin chans till ett hederligt arbete när invällare från norr och söder flyttar till kommuner som redan har ganska hög arbetslöshet, som t.ex. just Sandviken, och STJÄL jobben!

Se till att lokalbefolkningen har jobb först! Konkurrensen från utbölingarna leder till lönedumpning och sämre arbetsvillkor för de som har bott här hela sina liv.

 

Det klagas på patriotism och nationalism idag, men ärligt talat, om det är något vi behöver mer av idag är det lokalpatriotism! Visst kan man få flytta mellan orterna i kommunen, det kan jag gå med på, men när folk börjar ta sig friheten att flytta från en kommun till en annan och ta ett arbetstillfälle från någon som säkert behöver det bättre, då har det gått för långt. Någon måste sätta ner foten.

Jag borde utvisas från Sandvikens kommun!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*