Annons

Jag spyr på Jörgen Hettne

Och på hela svenska statens ”alkoholpolitik”.

 

Dom borde ge blanka fan i vad jag köper och av vem. Sköt dig själv och så vidare… Eller stör dig på mig, om du nu vill lägga energi på det. Men när du använder lagar, dvs i praktiken en våldsspiral som slutar i att jag mördas, då går du för långt.

 

Jörgen Hettne förespråkar våld mot de som inte lyder de lagar han tycker ska lydas, och är dessutom i en sån position att hans aktiva våldsförespråkande har en faktisk effekt. Såna människor har jag ingen respekt för. De som sitter hemma i sina stugor och drömmer om en totalitär stat har ju ändå lika stor chans att påverka som jag, dvs ingen alls. Därför är det trots allt en liten skillnad i hur grovt deras brott är.

 

Vad less jag blir.

1 kommentar tillJag spyr på Jörgen Hettne

  • Sven Karlsson

    Eftersom regering och riksdag till största delen består av nykterister är Jörgen Hettne deras enfödde son, en Jesus, en frälsare utsänd av sin uppdragsgivare att beskydda svenska folket från denna farliga drog, kallad alkohol. Det lyser så ensidigt och genomskinligt från uppdragsgivarens sida men en sann propagandaminister a la Josef Göbbels ger ju heller aldrig upp.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*