Annons

Vad vore vi utan Livsmedelsverket?

Ospeciell ost får inte heta special. För då lurar man kunderna.

 

Tänk själv vilken fullkomlig besvikelse som skulle drabba dig om du i affären fick syn på en ost med ”Special” i namnet, och köpte den i tron att det skulle hoppa ut små älvor ur hålen eller att den vore gjord av guld eller att den var spetsad med kokain till exempel, och så kom du hem och öppnade förpackningen, skar den första skivan med händer som darrade av förväntan och möttes av en HELT VANLIG OST!

 

Jag går ner på knä och bugar i riktning mot riksdagshuset i detta nu, av ren och skär tacksamhet för att våra goda härskare sett till att vi har ett Livsmedelsverk som kan rädda oss från dylika besvikelser.

 

Har nån tipsat Livsmedelsverket om att jordgubbar i själva verket inte är gubbar utan bär (eller om man ska vara petig: fruktförband)? Eller att hallon i själva verket mycket sällan växer i hallar? Livsmedelsverket har en hel del att ta itu med, men jag är glad över att de börjar med det absolut viktigaste.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*