Annons

Niklas lag™ i musikens värld

Danskarna kan också!

Eurovision Song Contest är visserligen inget kommunalt eller ens statligt projekt i klassisk mening, men bolaget som tillsammans med DR (Danmarks svar på SVT och SR) arrangerade ESC i Köpenhamn i våras (Wonderful Copenhagen) är en organisation som skapats av en bunt kommuner och liknande skräp.

 

220 % ökning av kostnaden från planeringsstadiets första steg till avslutat projekt. Det uppfyller alltså med råge kravet för att platsa under rubriken Niklas lag™.

 

I vissa fall gäller Niklas lag™ projekt som faktiskt har ett visst värde för människors grundläggande behov, som t.ex. sjukhus eller infrastruktur, där man ändå med (MYCKET) god vilja KAN (fast knappt) plocka fram nåt argument om att ”huvudsaken är att det blir gjort”. Så icke i detta fall…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*