Annons

Krigslek

http://www.dn.se/sthlm/ubatslarm-i-skargarden/

Ärligt talat…

Vem tror att ”ryssen” är dum nog att faktiskt göra nån form av militärt anfall mot sverige? Hur skulle det vara möjligt att gå vinnande ur en sån sak? Det här är kanske ett dussin människor på svenska sidan som leker krig med kanske ett dussin människor på ryska sidan, där varken ena eller andra har några planer på att ta till våld men båda har för avsikt att leka ”luften är fri” med den andra. Eller ja, nu är det nog mest östra laget som gillar att leka och västra som säger ”men lägg av dåååå, hörru sluta det är inte kul längre!”

Dock är det en väldigt dyr lek för oss som måste betala för det, dvs ingen av dem som är med och håller i trådarna…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*