Annons

April april…

Ja, som ni säkert förstått var gårdagens omsvängning en ren och skär bluff. 🙂 Men jag upprätthöll fasaden både här och på Flashback och Facebook nästan hela dagen. 🙂

Det var faktiskt riktigt kul att sätta sig in i en roll så där och försöka föreställa sig hur en sån person som faktiskt har vissa åsikter på riktigt skulle kunna resonera. Rekommenderar er andra att försöka göra det i nån diskussion på t.ex. facebook eller flashback. Inget dåligt kan komma ur det, och det bästa som kan hända är att man upptäcker att någon annan position än ”den egna” faktiskt verkar bättre, och på så sätt ändrar sig.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*