Annons

Ankdammen 15

För er som missat det: Ankdammen 15 är namnet på sommarens förhoppningsvis största ”anarkokapitalistiska” (om man nu måste sätta en sån etikett på det) träff där vi ska ha kul under en dag, kväll, och kanske natt.

I egenskap av arrangör och i skriande brist på vettiga programpunkter har jag följande erbjudande just nu, hoppas någon vågar nappa!

Är du hyfsat kunnig/intresserad och/eller har nån form av starka tankar om frihetligt entreprenörskap (agorism), civil olydnad, IT-säkerhet, eller kanske nånting annat som du skulle kunna tänka dig att köra en kort presentation om (5-15 min) och sen vara bollplank för att diskutera med intresserade i sisådär en halvtimme, maila info@ankdammen15.com så får du inte bara fri entré och en stund i rampljuset utan även en hundralapp rakt ner i fickan som tack för hjälpen! Max 3 st, först till kvarn.

 

Sen hoppas jag att även ni som inte känner er mogna att axla den rollen ändå anmäler er och kommer till Gävle om en månad för att göra dagen ännu trevligare!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*