Annons

Borde skriva mer

Jag åsidosätter bloggen alldeles för mycket. Det har sina förklaringar men det är dåliga förklaringar. Jag skriver/läser för mycket på twitter och facebook (Ankeborg) helt enkelt…

Ankeborg-forumet för en ganska tynande tillvaro men det skrivs ändå några inlägg i veckan. Mer aktivitet där vore välkommet. För dig som missat forumet tidigare finns en massa läsning! Drygt 1800 inlägg vid skrivande stund.

 

Det är lite svårt att lägga ribban för den här bloggen också, vilket kanske bidrar till att det skrivs så lite. Ena dan vill jag hålla hyfsad nivå, andra dan känner jag för att bara vräka ur mig sånt som ”Dagens clown”… 🙂

Enklast är förstås att inte tänka så mycket på att ”hålla formen” utan bara skriva det jag känner för, för att åtminstone få ut nånting.

Vad vill ni läsa?

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*