Annons

Wij Trädgårdar del 2

Jag skrev i våras om hur Ockelbo kommun är redo att lägga en väldig massa pengar på att hålla Wij Trädgårdar flytande. Som väntat visar det sig att även denna sommar har intresset för W.T. varit svalt. Och nu behöver de pengar. Igen. Och de kommer få det. Igen.

http://www.arbetarbladet.se/gastrikland/ockelbo/wij-tradgardar-raddas-fran-konkurs

Hur många år detta kommer fortgå vet jag inte, men uppenbarligen finns det en del politiker i Ockelbo kommun som tycker att det är fruktansvärt viktigt för kommunen att ha ett turistmål som inte lockar några turister.

Tycker invånarna också det, tro?

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*