Annons

Bygglogg 3D-skrivare #2

Idag har jag börjat med själva monteringen. Har satt fast värme-resistorer i ”hot-end” (där plasten ska smälta) och kopplat ihop en del kablar för nätaggregatet och RAMBO (styrenheten).

Höll på i ca 2,5 h (lugnt tempo) och är därmed uppe i 3,5 h innan jag ens börjat sätta ihop själva maskinen. 🙂 Men jag har ingen större brådska. Nu inväntar jag kapton-tejp som jag har beställt, som behövs för nästa steg i instruktionerna. Skulle kunna hoppa till nåt senare steg och sen återuppta det här, men orkade ändå inte fortsätta och kommer knappast hinna göra nåt under helgen ändå. Söndag kväll möjligen om jag orkar.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*