Annons

Bygglogg 3D-skrivare #5

Problem.

Upptäckte idag att det saknas en påse med skruvar. Försänkta 4-40×3/4″. Hitta såna om ni kan. Visst, de finns att få tag på i Sverige där det säljs radiostyrda bilar, men det hade förstås varit trevligare att bara kunna svänga förbi Byggmax eller liknande ”skruv-affär”. Dessutom verkar det som om jag fått dubbel uppsättning 12 AWG-kablar där det ena paret skulle ha varit 18 AWG. Nu verkar det inte göra något eftersom jag har läst mig till att det är lugnt att använda grövre kabel än nödvändigt, dock ej tvärtom. Så jag kör med 12 AWG så får vi väl hoppas det funkar som det ska. Lite struligare att löda så grova kablar bara men det ska nog gå. Ska förresten kika i mina gömmor om jag hittar nån lite tunnare som kan duga.

Fick lite gjort ikväll men iaf en timme. Total tid 9,5 h.

2 kommentarer tillBygglogg 3D-skrivare #5

  • Calle

    Wurth brukar vara duktiga på skruvar, kan vara värt att kolla med dem.

    • Tack för tipset! Ska maila gävlebutiken nu på direkten och se om de har såna. Annars är det ju ändå en ganska försumbar summa, fast lite segt att vänta på att få dem med posten. Kan visserligen göra många andra steg i bygget ändå.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*