Annons

Bygglogg 3D-skrivare #10+11

Två timmar vardera igår och idag, och nu börjar det verkligen likna något! Tyvärr insåg jag just att det saknas ytterligare prylar, nämligen några små plastdistanser som ska sitta under ”RAMBO”-kretskortet, men jag tänker lösa det på nåt fult sätt, t.ex. skära ut bitar från nån plastgrej jag hittar här hemma. Irriterande dock.

IMG_20151207_212117

På bilden är armarna ”felvända” för man skulle ha så vid monteringen pga att det är enklare så, sen kan man enkelt vända upp dem så att armarna sitter ovanför ”skrivarhuvudet”, dvs den lilla plattformen i mitten där armarna möts.

Total tid 20,5 h.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*