Annons

Flyttat

Bytt webbhotell, äntligen, från långsamma och dyra Binero (kan ärligt talat inte rekommendera det till någon i dagsläget) till snabba och billiga Inleed. Det var lite strul några dagar som ni säkert märkt, men som så ofta var det ”skit bakom spakarna” (jag var en idiot) som nu har löst sig. 🙂

Sen kommer jag antagligen inte skriva nåt mer än tidigare, tyvärr.

Eller kanske jag skulle ta och skriva om ”processen” jag är i startgroparna för: flytta till Kanarieöarna! Jag är en sån som alltid planerar och funderar länge innan jag gör något, men jag skulle säga att i dagsläget är det 75% sannolikt att jag flyttar dit för åtminstone ett år till att börja med, 2018-2019.

[Uppdatering 2020-07-14: Det kom annat i vägen! Ingen flytt under närmaste framtiden, men kanske nån gång. Hoppet finns.]

Det finns många bra saker med Kanarieöarna, både ur frihetligt och ur värmeälskande perspektiv. Jag kanske ska rada upp lite såna saker i några inlägg framöver. Vill ni det?

1 kommentar tillFlyttat

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*